Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah!

formula-menarik-rezeki-melimpah-ruah

Credit : Pinterest|Grzegorz Lesniewski

Sebenarnya untuk menarik rezeki memang ada bermacam-macam cara, tetapi yang  paling penting adalah disiplin diri dan cara kita berbelanja, samada berniaga atau bekerja.

Ia hanya akan berjaya jika kita mempunyai ilmu yang betul untuk menarik rezeki melimpah ruah tersebut. Sebagaimana yang diberitahu melalui hadis Nabi Muhammad saw.

مَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا فَعَلَيْهِ بِاْلعِلْمِ، وَمَنْ أَرَادَ الآخِرَهَ فَعَلَيْهِ بِالْعِلْمِ، وَمَنْ أَرَادَهُمَا فَعَلَيْهِ باِلعِلْمِ

“Barangsiapa yang menginginkan dunia maka hendaklah berilmu.Barangsiapa yang menginginkan akhirat, maka hendaklah dengan ilmu.Barangsiapa yang menginginkan keduanya, maka hendaklah dengan ilmu.”

Ebook 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah dari  Nora Yusof  menarik hati saya untuk melihat secara mendalam perkara berkenaan menarik atau menjemput rrezeki ini, ia mengandungi 5 ebook iaitu terdiri dari 4 ebook utama dan 1 ebook bonus.

 

Ebook Pertama “Punca Rezeki Sempit Yang Tidak Disedari”

Perkongsian tentang 22 formula  dan punca kenapa rezeki sempit dan beberapa langkah mengatasinya.

  • Kenapa jiwa kosong dan tiada ketenangan.
  • 3 langkah menghadapi masalah hutang.
  • 3 jenis Riba’ yang wajib dijauhkan.
  • Ramai yang berniaga tetapi kenapa gagal.
  • Bersedekah tetapi masih lagi sempit rezeki.

 

Ebook Kedua “Teknik Menarik Rezeki Yang Berkesan”

Menengahkan 23 formula untuk menarik rezeki dan antara isi-isi yang menarik adalah:

  • Amalan-amalan yang membuka Rezeki.
  • Rahsia menjadi jutawan Akhirat
  • Cara berdepan dengan masalah dan menjadikan masalah itu punca rezeki masyuk
  • Amalan yang menutup bala.
  • 7 Langkah berwuduk secara batin
  • 4 Jenis ucapan yang disukai Allah swt dan menarik rezeki.

 

Ebook Ketiga “Tips Rezeki Pantas, Bersih Kolam Jiwa”

Ebook yang ketiga membawa kita kepada perkongsian supaya rezeki datang dengan pantas dengan cara memperbaiki kolam jiwa kita sendiri. Antara pekongsian tersebut adalah:

  • 5 Perkara yang mendatangkan ketenagan diri
  • 8 amalan yang menjadikan kita jutawan didunia dan akhirat
  • Ilmu melatih diri khusyuk dalam solat
  • 4 Sifat ahli syurga untuk miliki kolam jiwa yang luas jernih dan suci.
  • 4 Sifat ahli neraka yang yang sempit dan gelap yang wajar dijauhkan
  • 2 Jenis sifat negatif yang perlu dibuag segera
  • Teknik memohon hajat ketika bersujud

 

Ebook Keempat “Pelengkap Rezeki”

Mengandungi  40 Formula khas untuk melengkapkan rezeki anda, iaitu kaedah lanjutan dari tips-tips menarik rezeki diatas.

 

Ebook Kelima “7 Bonus Rezeki”

Ebook ini khusu kepada mereka yang membuat pembelian untuk pakej platinum  formula menarik rezeki melimpah ruah sahaja.

Untuk setiap pembelian disertakan “Bonus Istimewa update terkini seumur hidup”

 

Untuk Siapa ebook ini?

Untuk mereka yang mempunyai masalah berikut:

1) DENGKI
2) SAKIT HATI DENGAN ORANG
3) CEMBURU
4) MURUNG
5) SEDIH
6) MASALAH KOMUNIKASI
7) LALAI
8) LUPA
9) TAK CUKUP DUIT
10) MERASA DIRI HEBAT
11) RIAK
12) BERCELARU
13) TIDAK TENANG TIDUR
14) SUKA FIKIR MASALAH
15) TIDAK TAHU MEMBETULKAN NIAT
16) SUKA FIKIR BUKAN-BUKAN
17)SELALU DIRUNDUNG MALANG.
18)BISNES BUAT TAK JADI_JADI.

“Baru2 akak dilanda satu masalah dlm diri akak…. masa tu mmg lost.. sehingga akak rasa mcm gelap aje dunia ni pada kemuncak masalah tu.. sehingga satu mlm… akak baca blk ebook nora hingga tertidur.. bangun pagi.. akak rasa lain sgt.. mcm ada satu semangat baru.. masalah tu jd kecik pulak.. start dari mlm tu.. mmg akak akan selalu baca.. bila akak fikir balik… baru akak perasan.. ebook nora kandungan dia “happy2..”.. membakar semangat.. sbb tulah.. kalau akak bc seblm tidur.. bila bangun pagi mood jd happy n bersemangat….”    -CIKPUAN NOR ZAHIDAH ARIFFIN

 

Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah

Anda yang sudah buntu dan kehilangan punca dan selalu langgar dinding banyak kali, memang wajar dapatkan ebook ini dan keluar dari kebuntuan yang tidak sudah-sudah itu. Tampar diri anda sebelum anda sesat lebih jauh lagi..

Dapatkan disini ==> Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah!

23 Comments

  1. Daud Mohamad July 4, 2015
  2. anuar July 4, 2015
    • saniyunus July 5, 2015
  3. Hafizul July 5, 2015
    • saniyunus July 5, 2015
  4. Aniey Yusoff July 6, 2015
    • saniyunus July 6, 2015
  5. Riza Afzan Asri July 6, 2015
    • saniyunus July 7, 2015
  6. Maz Jamal July 9, 2015
    • saniyunus July 9, 2015
  7. Shaima July 15, 2015
    • saniyunus July 23, 2015
  8. titan July 20, 2015
    • saniyunus July 23, 2015
  9. Nor Hafizah August 21, 2015
    • saniyunus August 22, 2015
  10. Noriza Rahman August 24, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogged.my ping blog