Sejak Abang Joing Group Ni Hidup Abang Huru-Hara!

 

group-premium-tool-bisnes-online

Tiap-tiap hari ada bonus sampai muntah dari muntah hijau, jadi muntah pink!

Sejak sebulan lepas abang joint  satu group yang ohsem ni.

Memang hidup abang hura-hara bila joint group.  Abang kena stay active supaya dapat stay lama dalam group ni..

Itulah antara syarat-syaratnya..

Yang bestnya apa yang di kongsikan dalam Group Premium tu yang boleh buat korang tak senang duduk antara tools bisnes online yang dikongsikan dalam tu adalah seperti berikut:

1.Tools-tools design seperti ecover.

tools-bisnes-online-yang-ohsem

2.Sumber-sumber foto-foto percuma, bukan setakat pixabay sahaja tau 🙂

tools-bisnes-online-yang-ohsem

3.Tool-tools SEO percuma seperti backlink checker.

tools-bisnes-online-yang-ohsem-seo

4.Bonus-bonus produk IM terkini!

tools-bisnes-online-yang-ohsem-bonus-internet-im-product

5.Tools pengurusan bisnes seperti business card , lejer, invois, management software.

6.Kupon, Promosi dan Diskaun.

7.Tools Pemasaran Facebook, Pemasaran Youtube, Google Adwords, Instagram dan Keyword Tools percuma.

Facebook Marketing

8.Landing Page/ Squeeze page percuma.

tools-bisnes-online-yang-ohsem-landing-page

Ini Namanya Landing Page

9.Perkongsian teknik-teknik dan skill bisnes.

tips-bisnes-online

10.Apps dan software yang berguna untuk bisnes.

apps-untuk-bisnes-online

11.Robot-robot untuk automasikan bisnes.

12.Video marketing Tools

tool-bisnes-untuk-pemasaran-video-marketing

13.Tools-tools blogging seperti plugin dan theme WordPress.

tools-bisnes-online-bloggin-plugin-dan-theme

14.Ebook-ebook Percuma White Label, PLR

Kalau abang nak cerita memang ada banyak lagilah. Bila dah banyak sangat tu sampai tak tahu nak guna tools bisnes online yang mana satu dan guna kat mana pun tahu. Sedar-sedar macam dah lost sangat dah.. 🙂 (sambil angguk kan kepala sambil layan lagu)

Siapa Admin Nya?

Memang ramai yang tanya kenapa admin page ni ada begitu banyak tools dan bonus yang Premium yang Power Ranger. Jawapannya sebab beliau adalah Reseller untuk produk Mat Salleh untuk pasaran antarabangsa. Dia dah buat benda tu dah lama, jadi memang banyak jugalah tools bisnes online, bonus dan ilmu yang dia ada dan dia nak kongsikan.

Apa Manafaat Kalau Joint Group Ni?

1.Dah tahu kat mana nak design 3D cover percuma dan dapatkan gambar yang cantik.

2.Boleh buat landing page sendiri yang cantik menawan.

3.Boleh belajar fbads dan setup sendiri.

4.Boleh mahirkan lagi pemasaran youtube.

5.Boleh publish gambar-gambar yang cun melecun di blog atau website korang

6.Boleh mantapkan lagi teknik SEO korang.

7.Boleh kurangkan kos marketing tanpa perlu upah orang.

8.Boleh gunakan tool-tools automasi pemasaran. Jadi bisnes pun makin pergi berdesupp!

9.Teknik-teknik dan tips-tips bisnes online terkini.

10.Boleh bagi Bonus Affiliate yang meleleh bila ada contest!

11.Reuse dan jual semual produk/ ebook mengikut lesen yang diberikan.

12.Boleh bisnes berjemaah dan berkongsian ilmu yang bermanafaat.

Kalau nak cerita memang banyak tools bisnes online dan manafaat yang korang akan dapat. Kata orang bijak pandai sebaik-baik kerja, kerja yang dilakukan berjemaah. Tak ke gitu..

Asal group ini percuma dan ahli pun dah mencecah 1,103 orang ahli. Untuk meningkatkan kualiti setaraf dengan namannya dengan Group Premium dan bonus-bonus yang lebih Ummp, kemasukan baru dikenakan bayaran RM97.

Kalau korang rasa korang perlu dengan benda-benda ni dan banyak manafaat untuk bisnes korang bolehlah joint.

Boleh survey dulu dengan pergi ke link dibawah!  Orang kata sharing is caring

Group Premium Toosl Bisnes!

 

Robot Pemasaran!

Sumber-sumber Percuma!

Sharing Tools Bisnes

HD Background

Free Internet Marketing Resources

 

21 Comments

  1. anuar August 29, 2017
  2. mrhanafi August 29, 2017
    • saniyunus September 5, 2017
  3. Ira August 29, 2017
    • saniyunus September 5, 2017
  4. Dedaun Comel September 3, 2017
    • saniyunus September 5, 2017
  5. Dila September 5, 2017
    • saniyunus September 5, 2017
  6. zool September 5, 2017
    • saniyunus September 9, 2017
  7. raihanah September 7, 2017
  8. mybiodata September 11, 2017
    • saniyunus September 18, 2017
  9. titan September 14, 2017
    • saniyunus September 18, 2017
  10. Noriza Rahman September 15, 2017
    • saniyunus September 18, 2017
  11. reezluv October 3, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Blogged.my ping blog