Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015

 

Malaysia Best Blog 2015? Inipun aku tahu bila tengok posting di Denaihati.com yang dianjurkan oleh Ohduit.com yang telah bermula dari 15 Januari 2015 hingga  31 Mac 2015. Jadi akupun nak try belajar skil SEO sambil tambah ilmu yang sedikit ini.

Manalah tahu boleh cekau RM1,500 iaitu hadiah pertama atau paling tidakpun dapat saguhati RM50 pun jadilah boleh juga buat makan cedol Banting.

Tinggi sangat angan-angan tu bro! Trafik pun tak ramai lagi..kan..kan..

Pada aku yang masih baru ni aku banyak rujuk daripada beberapa blog ni yang aku  anggap Malaysia Best Blog 2015 setakat ini bila aku nak jadikan rujukan.

1.Ahmadfaizal.com by Encik Titan

Lelaki kacak yang Ego. Ego itu penting. Sebab tanpa EGO, dia bukan lelaki  sejati. Hanya lelaki sejati, menjadi idaman gadis-gadis comel.

Ini antara blog rujukan aku terutamanya bila aku lihat pemiliknya Encik Titan yang banyak update pendapatan beliau daripada affiliate. Memang boleh terbakar dan menaikkan semangat aku. Aku memang tabik spring sebab posting yang konsisten dan sentiasa aktif di alam siber.

2.Hasrulhassan.com by Hasrul Hassan

House Husband, Panduan Blogger Blogspot, Tips SEO, Buat Duit Online, Dunia BLog
Malaysia

Blog hasrul hassan ni adalah antara blog yang aku jadikan rujukan untuk blogging blogspot disamping tips-tips blogging yang dikongsikan memang memberikan inspirasi.

3.Denaihati.com-Hidupkan untuk Memberi by Team Denaihati

Malaysia-best-blog-2015-blog-denaihati
Ini antara blog yang aku rajin baca info-info semasa yang sedang trending. Pernah memenangi anugerah Most Creative Blog 2013 dan Best Micro Blog 2014 yang  dianjurkan MSMW. Aku rasa blog ni mungkin boleh dapat Malaysia Best Blog 2015 berdasarkan pencapaiannya.

4.Ohduit.com– dan Lain-lain by Khairol Hazwan
Blog ni baru aje aku kenal. Al-maklumlah kami ni budak baru belajar baru belajar kalau salah tolong tunjukkan. Ini pun aku kenal melalui contest Malaysia Best Blog 2015 yang dianjurkan oleh ohduit.com.Harap-harap tuan Khairol yang baik hati ni boleh bagi peluang takdapat no 1 nombor 2 pun jadilah. 🙂

5.Honeykoyuki.blogspot.com by Dr. Fatin Liyana
Ini antara blog yang lama juga aku follow sebelum aku sendiri mula berblogging. Tapi sedih aku dia sudah bertunang. Anyway aku ucapkan all the best for her future.<—kata-kata poyo

6.Melastikbintang.com-Blog Parenting Super Babah by Mior Hafis
Parental blog yang rajin jugak aku usha bila ada kelapangan.Banyak tips-tips keibubapaan dan kisah yang menarik disajikan. Dengar kata dia ni kembar kepada Izzue Islam <–betul ka? heh.hehh

7.kupukupukecik.blogspot.com by YuyuZulaikha

Shh..ini zon orang kiut-kiut membaca

Blog budak kecik ni rajin juga aku baca untuk hilangkan stress. Kalau korang nak  baca pastikan korang kiut baru boleh baca blog ni. Heh.heh

8.Peliks.blogspot.com-by Maria Elena.
Atau famousnyer la kayena. Yang dengar khabarnya tengah kencang dengan bisnes jubah dan shawlnye. Moga sukses bisnes La Kayena hendaknya.

9.Abangensem.com-Info dan Tips Hartanah by Meor Zaidi

Malaysia-best-blog-2015-blog-abangensem
Memang ensem abang kita ni. Terutamanya pasal memberikan tips dan ilmu hartanah sehinggakan dinobatkan Best Business Blog 2014 oleh MSMW.

10 Anarm.net-Kongsi Pendapat dan Idea by Khairul Anarm
Blog perkongsian tuan Khairul Anarm. Banyak juga yang aku dapat dari blog ni terutama tentang gajet-gajet dan info pasal teknologi terkini. Teruskan tuan Anarm membuat lagi banyak perkongsiaan.

Itulah serba sedikit antara Malaysia Best Blog 2015 yang aku rasalah. Korang macam mana?

Korang juga boleh menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan manalah tahu korang berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunai bernilai RM1,500 tu. Jangan lupa tarikh akhir penyertaan adalah pad 18 Februari 2015.

Korang boleh tengok  Senarai Peserta Contest SEO – Malaysia Best Blog 2015

58 Comments

  1. blogger bumi lasinrang January 24, 2015
    • saniyunus January 26, 2015
  2. OhDuit January 25, 2015
    • saniyunus January 26, 2015
  3. sensasi2020 January 25, 2015
  4. kamilsalleh January 25, 2015
    • saniyunus January 26, 2015
  5. Hasrul Hassan January 26, 2015
    • saniyunus January 26, 2015
  6. Sylarius Yusof January 27, 2015
    • saniyunus January 27, 2015
  7. ohcikgu January 27, 2015
  8. jamian sarif January 27, 2015
  9. Mak Jemah Jual Vitamin January 28, 2015
    • saniyunus January 28, 2015
  10. onlajer January 28, 2015
    • saniyunus January 28, 2015
  11. Azzahairi January 28, 2015
    • saniyunus January 28, 2015
  12. AUC January 28, 2015
    • saniyunus January 28, 2015
  13. Abdfatah January 28, 2015
    • saniyunus January 29, 2015
  14. Ruby.MY January 29, 2015
    • saniyunus January 29, 2015
  15. lisa January 30, 2015
    • saniyunus January 30, 2015
  16. Dulu Lain Sekarang Lain January 31, 2015
    • saniyunus January 31, 2015
  17. diana February 1, 2015
    • saniyunus February 1, 2015
  18. Jari Manis February 1, 2015
    • saniyunus February 1, 2015
  19. Nadri Mohd February 2, 2015
    • saniyunus February 3, 2015
  20. suhiminain February 6, 2015
    • saniyunus February 6, 2015
  21. Melastik Bintang February 7, 2015
  22. rika February 11, 2015
    • saniyunus February 12, 2015
  23. Khairul Zamri February 16, 2015
    • saniyunus February 16, 2015
  24. hanif March 10, 2015
    • saniyunus March 10, 2015
  25. islam di dadaku March 16, 2015
    • saniyunus March 17, 2015
  26. Aya March 21, 2015
  27. muliani May 16, 2015
    • saniyunus May 17, 2015
  28. musadun June 6, 2015
    • saniyunus June 7, 2015
  29. Daud July 6, 2015
    • saniyunus July 6, 2015
  30. Pingback: Contest Review Lynk.my 2015 - saniyunus.com November 27, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Blogged.my ping blog