Jangan Beli Liker Converter Jika..

cara-naikkan-like-fanpage-percuma-dengan-like-converter.

Jangan Beli Like Converter? Ya jangan beli Liker Converter Jika Korang Tak Guna!
.
Rileks bro! Cool ya! Gua explain why? Adakah pentingnya like dalam bisnes difacebook? Ofkos memang penting, sebabnya lagi ramai yang like, lagi ramai yang suka dengan produk kita ,apatah lagi kita boleh buat awareness, kepada mereka yang menunjukkan minat dengan produk kita.
.
Dari mereka yang hanya suka kepada peminat tegar produk kita. Sales lagi mudah berlaku jika iklan dipaparkan kepada liker fan berbanding mereka yang bukan fan. Ini biasanya dipanggil Targeted Audience.
.
Kenapa saya suggest anda jangan beli Liker Coverter?
.
1.Jangan beli jika anda tiada buat bisnes di facebook.
2.Jangan beli jika anda tiada fanpage bisnes.
3.Jangan beli jika jumlah yang like post sangat sedikit atau kurang fannya.
.
Memang rugi kalau anda beli tapi tak pakai pun. Kecuali dalam masa terdekat ini anda nak buat bisnes online dan gunakan fanpage sebagai platform jualan anda dan nak naikkan like fanpage secara percuma. Iyalah tengok member buat bisnes laju semacam aje, tiap-tiap malam member dok packing parcel berkodi-kodi tudung bawal ekslusif, engko tak jeles ke?
.
Okey siapa yang patut dapatkan Liker converter ni?
.
1.Mereka yang ada fanpage bisnes yang ada banyak post yang banyak like.
2.Ada banyak post yang ada engagement dengan fan seperti like, komen dan share.
3.Mereka yang serius buat bisnes difacebook.
4.Mereka yang mencari cara nak naikkan like fanpage secara percuma sehingga 500 like sehari dengan percuma.
.
Secara Prinsipnya:
INVITE
Tukar Liker post menjadi liker fanpage anda dengan apps ni
ENGAGE
Facebook akan tunjukkan lebih banyak post kepada liker fanpage secara automatik
CONVERT.
Jana lebih banyak sales dengan targeted liker.
.
Kelebihannya
.
1.UNLIMITED INVITE.
Boleh invite sebanyak mana liker post yang anda nak, tanpa limit (kecuali limit harian oleh FB iaiatu 500 sehari).
2.UNLIMITED FANPAGE.
Boleh guna untuk semua fanpage anda tanpa had..
3.LIFETIME ACCESS.
Tanpa bayaran bulanan, dengan 1 bayaran korang boleh gunakan software ini tanpa had..
4.AUTOMATION.
Korang biarkan software bekerja secara automatik tanpa perlu pemantauan.
5.1 KLIK SAHAJA.
Korang hanya perlu klik button on, kemudian software akan uruskan semuanya sendiri.
6.IKUT POLISI FB.
Software ini dibuat mengikut Terma Servis dan Policy yang ditetapkan oleh Facebook.
.
Lihat Demo Video Dibawah

Kelemahan Liker Converter
.
1.Limit invitation hanyalah boleh 500 invitation sahaja.  So korang gunakan berpada-pada sebab nanti kalau lebih kena ban dengan facebook, apa pun tak boleh buat nanti kat fanpage…lagilah krik..krik fanpage korang. Tapi aku ada idea, korang bolehlah cuba, iaitu dengan gunakan akaun google chrome yang lain dan admin di fanpage juga mestilah orang lain. Boleh cubalah. aku tak pernah try lagi.
.
2.Software macam ni kita tak berapa pasti stabil atau tidak bila digunakan. Biasanya facebook akan update algoritham dan sudah tentu developer kena update juga software ini untuk cater kehendak facebook. Bila dah beli aku suggest korang lenjan secukupnya. Kalau ada fanpage yang banyak like. Korang lenjan 500 request sehari, buat 30 hari dah boleh cecah invitation 15,000, wow banyak tu.
.
Kesimpulan

Software ni memang sempoi digunakan, hanya install extension di google chrome, dah boleh digunakan. Aku suggest kalau korang buat bisnes seriooss di facebook dan serios nak naikkan like fanpage secara percuma boleh try gunakan. Perlu diingatkan sotware nak tak percuma, sekarang harga RM136 akan naik RM4 sehari sampai 22 haribulan, lepas tu harga tetap RM250. Kalau tak perlu tak payah beli membazir aje duit dok beli benda-benda macam ni, lastly tersimpan aje kat dalam harddrive. kalau gatal nak tengok juga boleh ushaa DISINI

Sila like dan share kalau korang suka dengan perkongsian ini. Sila komen sekiranya ingin saya tambah artikel yang anda suka berkenaan bisnes difacebook ni. Kalau ada kesempatan saya akan kongsikan Cara Buat Jualan Dengan Profile Dan Group Facebook.. 🙂

22 Comments

  1. sensasi2020 July 17, 2017
    • saniyunus July 18, 2017
  2. zool July 17, 2017
    • saniyunus July 18, 2017
  3. Anuar July 19, 2017
  4. raihanah July 20, 2017
  5. Asyraf Asri July 22, 2017
  6. Ikhwan July 23, 2017
  7. Khairul Zamri July 24, 2017
    • saniyunus July 24, 2017
  8. Fahmi Ishak July 25, 2017
  9. Anim July 26, 2017
    • saniyunus July 26, 2017
  10. mrhanafi August 5, 2017
    • saniyunus August 15, 2017
  11. Dila August 24, 2017
    • saniyunus August 25, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Blogged.my ping blog