Bekas Chef Restoran Ternama Tinggalkan Kerja 5 Bintang dengan Buat Benda Ini!

funnel-bisnes-oswald-justin-pemasaran-affiliate-marketing

Aku pun tak percaya juga pada awalnya bagaimana chef dengan gaji yang mahal boleh tinggalkan kerja yang berpendapatan lumayan ni. Sudah 6 tahun pula dia menyumbang tenaga dam bidang tersebut.

Tapi apa nak kisah, banyak kisah-kisah dan pengajaran yang kita dan jumpa dan temui. Ramai yang berjaya bukan dibidang yang mereka belajar salah satunya tuan Rahman Basri yang sepatutnya menjadi tenaga pengajar selepas tamat pengajian di UPSI.

Tapi apa yang Chef yang berasal dari Sabah ni inginkan adalah kebebasan yang sebenarnya
dan tidak terikat dengan waktu kerja dari 6 pagi hingga 11 malam beliau.

Apabila pendapatan beliau dari pemasaran affiliate secara ‘part time’ lebih banyak dari kerja sepenuh masa beliau, beliau telah ambil keputusan untuk buat secara sepenuh masa pada tahun 2013. Untuk rekod pada tahun 2010 salah satu dari komisyen yang diperolehinya dari salah satu projek berjumlah RM36,00 itupun hanya secara ‘part time’

Kini Chef tersebut ingin kongsikan Rahsia bagaiaman beliau hasilkan system untuk mengumpul “Hungry Buyer” dimana telah bantu beliau menjana RM800-RM3,000
setiap minggu tanpa gagal.

Anda boleh dapatkan bonus lumayan dari saya disini

==> http://saniyunus.com/funnel

WARNING DARI SAYA:

Bonus yang saya berikan amatlah terhad bila-bila
Masa saya akan stop beri bonus

Kerana ia seperti beli 1 percuma 1
Jangan tunggu! Dapatkan sekarang!
=> http://saniyunus.com/funnel

Pada pandangan saya untuk berjaya dalam pemasaran affiliate ini, memang anda kena dapatkan guru yang ‘walk the talk’ bukannya cakap tak serupa bikin.

Apa yang saya lihat sepanjang mengikuti newsletter beliau banyaknya tertumpu kepada cara untuk mengumpul list dengan menggunakan pemasaran email dan seterusnya menjual dan mendidik mereka dengan cara yang berkhemah. Hasillnya  tadaaa… Komisyen setiap minggu dari hasil pemasaran email.

Apa yang beliau tunjukkan adalah flow dan semua step sampai jadi. Yang tak JADInya bila anda “Tidak Ambil Tindakan”

Itu bukan salah guru tapi salah anda sendiri! Aku tahu aku pun dulu macam korang, banyak sangat cedok ilmu dari banyak guru, sampai ‘information overloaded’ dan tak tahu nak mula dari mana. Sesat LOL…

Lastly, semua ebook bersawang dalam cakera keras. Sibuk dengan kerja full time dan lupa nak tengok dan godek apa-apa yang perlu. Rasa macam membazir pulak…

Nasihat aku:

1.‘stick’ dengan satu guru sampai jadi
2.Ambil atau beli maklumat yang diperlukan buat masa itu sahaja.
3.Fokus buat satu benda dalam satu masa, kecuali korang ada sistem
4.Banyak yang tak tahu, bawa-bawa lah rendahkan diri menuntut ilmu…

Kalau korang nak bonus FREE ni dan mula belajar pemasaran affiliate ni
boleh dapatkan kat sini…

=> http://saniyunus.com/funnel

AMARAN! Tawaran terhad hingga 31/10/2015! Lepas ni dah takda BONUS dah…

Nanti jangan kata abang tak payung pulak..:-)

Nanti aku kongsikan pula kenapa BEST buat pemasaran affiliate ni dan ramai mat salleh dah buat benda ni hingga jadi Super Affiliate… Bawah sikit dari “Superman”…

46 Comments

  1. Raihanah Ahmad October 15, 2015
    • saniyunus October 16, 2015
  2. SuperNifz October 15, 2015
    • saniyunus October 16, 2015
      • SuperNifz October 21, 2015
        • saniyunus October 21, 2015
  3. mrhanafi October 15, 2015
    • saniyunus October 16, 2015
  4. DLSL October 15, 2015
    • saniyunus October 16, 2015
  5. akubiomed October 16, 2015
    • saniyunus October 16, 2015
  6. Oja Samid October 17, 2015
    • saniyunus October 18, 2015
  7. Helmi Onexox October 18, 2015
    • saniyunus October 18, 2015
  8. Uncle Zuan October 18, 2015
    • saniyunus October 18, 2015
  9. titan October 18, 2015
    • saniyunus October 18, 2015
  10. azrin October 19, 2015
    • saniyunus October 19, 2015
  11. Noriza Rahman October 19, 2015
  12. zool October 19, 2015
    • saniyunus October 19, 2015
  13. suri October 20, 2015
    • saniyunus October 20, 2015
  14. Mek ila Jual Vitamin October 21, 2015
    • saniyunus October 23, 2015
  15. Hafizul October 22, 2015
    • saniyunus October 23, 2015
  16. Ikhwan November 3, 2015
    • saniyunus November 3, 2015
  17. Etuza November 5, 2015
    • saniyunus November 5, 2015
  18. Ros April 4, 2016
    • saniyunus April 19, 2016
  19. Wahyu Citra April 18, 2016
    • saniyunus April 19, 2016
  20. jida April 22, 2016
    • saniyunus April 26, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Blogged.my ping blog