7 Sebab Kenapa Anda Kena Dapatkan Fbviralism

fbviralism | Software Viral

fbviralism | Software Viral

FBviralism? Apa itu fbviralism? Korang yang dah tahu tak apalah yang tak tahu ni aku nak citer siketlah.

Viral ni kira macam ┬ávirus yang merebak dan berjangkit. ┬áKira macam cerita “walking dead” kalau korang yang kena gigit dengan zombie ni korang juga akan jadi zombie dan ia akan menjangkiti orang lain.

wikipedia pula mengistilahkan viral sebagai:

Viral marketing is the use of existing social networks to spread a marketing message

Dalam bahasa melayunya bermaksud imej, video, iklan atau semumpamnya yang diedarkan berterusan di internet. Contoh yang senang adalah seperti video PSY “Opa Gangnam Style”

Jadi apa kaitannya dengan fbviralism ni? Fbviralism ni adalah satu applikasi yang memudahkan anda membuat viral terhadapat produk anda, servis atau konten yang anda ingin sebarkan.

Produk siapa ni? Ini produk tuan Wazeen Azezan, seorang pelajar tetapi telah mengeluarkan produk seperti facebook-X, fbsuperhero yang telah membantu usahawan-usahawan online bejaya.

Mari tengok video ni dahulu:

 

Kenapa anda perlu dapatkan fbviralism ini?

1.Jimatkan kos pemasaran anda.
Dengan fbvirasim anda boleh sekali dan tingkatkan like di fanpage anda atau tambahkan trafik di blog atau website anda. Modal keluar sekali dan boleh anda gunakan banyak kali. Anda boleh guna konten percuma tanpa perlu upah orang untuk design dan setting.

 

2.Mudah digunakan.
Tidak memerlukan kod html dan ape bagai kod-kod bahasa komputer yang anda tidak faham sepetah apa pun. Hanya taip dan tarik sahaja.

 

3.Pelbagai fungsi.
Maksud pelbagai fungsi disini adalah ia dapat tolong korang pasang Like gate untuk tambah like fanpage korang. Boleh set untuk orang share/ kongsikan. Korang juga boleh setkan untuk simpan database pelanggan korang. Yang paling penting korang boleh setkan kat mana-mana blog, video, affiliate atau URL.

 

4.Boleh buat aset.
Maksud aset disini adalah aset untuk para peniaga atau ushawan online adalah database pelanggan. Adalah sukar mencari pelanggan baru berbanding menjual kepada pelanggan sedia ada.

5.Jaminan 30 hari pulangan wang kalau anda tidak puas hati.
Apa korang nak rugi, kalau tak puas hati boleh minta duit.

 

6.Sokongan / Bantuan terbaik.
Didatangkan dengan support yang terbaik dari tuan Wazeen Azezan. Dipunya bantuan memang terbaik kalau korang dan biasa dengan dia.

 

7.Ada support group.
Senang korang nak tanya apa yang tak faham kat dalam group itu. Sudah ada 381 ahli yang berdaftar dan menggunakannya.

 

8.Dah cukup lah kan aku kata 7 aje. Mana ada no 8….
Korang nak ? masuk dan dapatkan di fbviralism.com

 

Ada masa dan kesempatan Insya Allah saya akan kongsikan review produk fbviralism ni..tunggu ya…

 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Blogged.my ping blog