7 Langkah Buat Duit Cara Mudah Dan Santai

buat-duit-mudah-cepat-dan-santai-dengan-affiliate
Memang sempoi kalau dapat duit dengan cara paling mudah dan santai. Betul tak? Sudah menjadi lumrahnya bukan senang nak jadi senangkan.Tapi kalau ada orang nak bantu mudahkan kerja korang lagi koolkan?
 .
 Apa yang selalunya menjadi kekangan untuk buat duit cara mudah dan santai?
 .
1.Produk
Tak tahu nak cari produk atau tidak tahu produk apa yang ada demand untuk dijual.Kalau produk yang hendak dijual tak ada permintaan, sudah tentu sales korang akan krik krik…ada dengar tak kat belakang korang bunyi macam tu..he..he..jangan marah ya..gurau sikit pun dan nak sentap.Tak nak kawan lah..
 .
2.Copywriting.
Yup sudah tentu kalau tak pandai mengayat macam mana orang nak ingin beli. Ayat tak cukup meleleh tak boleh bikin mereka lentuk. Sudah tentu mereka takkan beli dari korang.
 .
3.Tiada Bersistem.
Kebanyakan bisnes yang berjaya dia ada sistem dia sendiri. Contohnya macam Lazada.com dan 11street.com. Dia ada sistem untuk follow-up pelanggan dan terima tempahan walaupun anda sedang tidur.
 .
4.Tiada Mentor.
Biasa dengarkan. kalau nak berjaya mesti ada mentor. Iaitu guru yang akan ajarkan kita bagaimana nak berjaya dan dia akan ajar step by step sampai jadi. Kalau tiada mentor memanglah boleh sesat. Saya ingat lagi pesan seorang guru masa saya terjebak dengan MLM suatu masa dulu. Saya akan drive you dari KL ke JB. I drive, you duduk sebelah, kita pergi dan balik beberapa kali, Simpang mana yang you kena hati-hati, kat mana polis selalu buat speed track, kat koner mana yang licin orang selalu tuang minyak dan kena hati-hati. Nampak tak kalau dah banyak kali boleh tak you drive sendiri dari KL ke JB. Sudah tentu saya jawab boleh.Lebih kurang macam itulah..
 .
4 perkara inilah kekangan yang selalu dihadapi untuk berjaya, terutamanya untuk newbie yang tiada pengalaman dan modal yang besar untuk memulakan projek buat duit.
 .
Tapi itu semua bukan lah penjadi penghalang jika anda ingin BERJAYA. Pokoknya anda rajin dan sanggup berusaha, Insyallah tiada yang mustahil.. Saya nampak anda adalah orangnya.
 .
Seorang teman saya telah kongsikan satu cara buat duit cara mudah dan santai untuk buat duit online.
 .
1.Tidak perlukan modal yang besar untuk bermula.
2.Ada hanya follow step by step kaedah yang ditunjukkan.
3.Produk disediakan (confirm laku keras!)
4.Tak payah nak buat ayat copywriting.
5.Tak payah nak follow up pelanggan. Sistem akan follow up secara automatik.
 .
 .
Apa Yang Perlu Anda Lakukan?
 .
 .
1.Daftar nama anda disini >> http://bit.ly/100pertama
2.Follow arahan dan lihat email.
3.Bawa trafik ke web replika yang diberikan. Anda boleh guna facebook,instagram, blog, forum dan media-media lain yang anda suka.
4.Komisen dan lead akan diupdate melalu email.
5.Anda hanya bawa trafik ke web replika yang diberikan.
6.Penjualan produk baru dan upsell akan dilakukan sistem.
7.Anda akan dimasukkan kedalam group khas. Setakat semalam sudah 350 orang sudah turut serta dalam group ni. Tak baik kalau berlengah.. Daftar Sekarang!

22 Comments

  1. anuar July 12, 2017
    • saniyunus July 19, 2017
  2. raihanah July 14, 2017
    • saniyunus July 16, 2017
  3. Mahamahu July 15, 2017
    • saniyunus July 16, 2017
  4. Hasrul Hassan July 15, 2017
    • saniyunus July 16, 2017
  5. Rabiahtul July 15, 2017
    • saniyunus July 19, 2017
  6. anuar July 15, 2017
    • saniyunus July 19, 2017
  7. mrhanafi July 16, 2017
    • saniyunus July 16, 2017
  8. zik July 30, 2017
    • saniyunus August 15, 2017
  9. inchenaim August 19, 2017
    • saniyunus August 22, 2017
  10. ira August 20, 2017
    • saniyunus August 22, 2017
  11. sabree hussin August 23, 2017
    • saniyunus August 25, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Blogged.my ping blog