10 Sebab Anda Kena Dapatkan Kedai Online Amazon Dengan Nichify!

kedai-oline-amazon

Seperti yang aku pernah catatkan sebelum ini masa review webinar tuan Gobala Krishanan berkenan buat duit online. Nampaknya sistem nichify sudah upgrade dengan kebolehan untuk berintegrasi dengan Amazon untuk membolehkan anda membina kedai online amazon anda sepantas 5 minit. Betul kah ini?

Yup! Memang betul.  Dengan mendapatkan pakej kedai online amazon Nichify ini anda tidak payah pening kepala lagi. Apa yang anda akan dapat?

1. Gambar & deskripsi berkualiti tinggi untuk semua produk yang anda nak jual. Semuanya di ambil dari Amazon. Tak payah nak risau copyright foto dan apa bagai tu.

2. Harga produk yang paling rendah dan tidak boleh ditandingi Zalora atau Lazada. Diskaun juga diberikan mengikut produk listing dari Amazon.

3. Berpuluh-puluh ulasan produk yang asli dari pembeli produk tersebut. Anda tidak perlu risau kalau orang tidak membeli dari anda. Sesetangah produk dengan beratus-ratus review yang jujur dari para pembeli produk tersebut.

4. Amazon akan menguruskan semua hal pesanan dan bayaran. Jadi kalau ada tempahan banyak sekali pun kita tidak perlu risau dan cuak….:-)

5. Shipping/ penghantaran serata dunia ditanggung beres. Kita tak perlu pening kepala dengan ‘charge-charge’ shipping dan kod-kod yang digunakan.

6. Amazon akan menguruskan semua hal refund / pulangan. Tiada masalah perlu mengantikan barang rosak kepada pelanggan anda.

7. Amazon akan mambayar anda sehingga 10% untuk setiap jualan. Ini antara komisyen yang paling tinggi ditawarkan oleh Amzon. Kebiasannya hanya dari  4- 6% sahaja.

8. Melalu kedai online amazon anda, produk boleh dijual kepada pelanggan dari serata dunia, bukan sahaja di Malaysia. Sejujurnya inilah masa anda nak buat duit USD!

9. Amazon akan membayar kos pengiklanan untuk menarik pelanggan.

10. Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang tinggi untuk membuka francais. Saya dah google dan cari ada yang menjual 1 site niche ini mencecah RM500- 600. Jadi anda kena dapatkan semasa harga masih murah !

Jadi takkan nak tengok sahaja! Inilah masa korang buat duit USD dengan kedai online amazon dari Nichify!

Dapatkan dengan Klik sini => Kedai Online Anda

 

70 Comments

  1. Anuar October 22, 2015
    • saniyunus October 23, 2015
  2. Wanyob October 23, 2015
    • saniyunus October 24, 2015
  3. Oja Samid October 24, 2015
    • saniyunus October 24, 2015
  4. Mek ila Jual Vitamin October 24, 2015
    • saniyunus October 24, 2015
  5. titan October 24, 2015
    • saniyunus October 25, 2015
  6. LabuLabi Network October 25, 2015
    • saniyunus October 31, 2015
  7. Ikhwan October 25, 2015
    • saniyunus October 25, 2015
  8. ahmadyani October 25, 2015
    • saniyunus October 25, 2015
  9. AzlanRaof October 25, 2015
  10. reezluv October 26, 2015
    • saniyunus October 27, 2015
  11. suri October 26, 2015
    • saniyunus October 27, 2015
  12. abg jay October 26, 2015
  13. mrhanafi October 26, 2015
    • saniyunus October 27, 2015
      • mrhanafi October 31, 2015
        • saniyunus November 1, 2015
          • Hero Borneo November 3, 2015
          • saniyunus November 3, 2015
  14. LabuLabi October 27, 2015
  15. Syami October 27, 2015
    • saniyunus October 27, 2015
  16. nikkhazami October 27, 2015
  17. si bongkok October 28, 2015
    • saniyunus October 28, 2015
  18. Helmi Onexox October 28, 2015
    • saniyunus October 28, 2015
  19. Raihanah Ahmad October 29, 2015
    • saniyunus October 31, 2015
  20. Noriza Rahman October 29, 2015
    • saniyunus October 31, 2015
  21. sensasi2020 October 31, 2015
    • saniyunus October 31, 2015
  22. Ikhwan October 31, 2015
  23. Raihanah Ahmad November 3, 2015
    • saniyunus November 3, 2015
  24. suri November 3, 2015
    • saniyunus November 3, 2015
  25. saljuhumairah November 5, 2015
    • saniyunus November 5, 2015
  26. Etuza November 5, 2015
  27. rohimah design November 6, 2015
    • saniyunus November 7, 2015
  28. sabree hussin November 7, 2015
    • saniyunus November 8, 2015
  29. Clive November 8, 2015
    • saniyunus November 8, 2015
  30. cik tom November 17, 2015
    • saniyunus November 18, 2015
  31. myliferia January 23, 2016
    • saniyunus January 26, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Blogged.my ping blog